Izjava o omejitvi odgovornosti

Če potrebujete kakršne koli druge informacije ali imate kakršna koli vprašanja o omejitvi odgovornosti naše spletne strani, nam pošljite e-pošto na [email protected]

Vse informacije na tej spletni strani – https://gettik.com – so objavljene v dobri veri in gre samo za splošne informacije. GETTIK ne jamči za popolnost, zanesljivost in točnost teh informacij. Vsako ukrepanje glede informacij, ki jih najdete na tej spletni strani (GETTIK), je strogo na lastno odgovornost. GETTIK ne bo odgovoren za kakršne koli izgube in/ali škodo v zvezi z uporabo naše spletne strani.

Na naši spletni strani lahko obiščete druge spletne strani, če sledite hiperpovezavam do takšnih zunanjih spletnih strani. Čeprav si prizadevamo zagotoviti le povezave do uporabnih in etičnih spletnih strani, nimamo nadzora nad vsebino in naravo teh spletnih strani. Te povezave do drugih spletnih strani ne pomenijo priporočila za vso vsebino, ki jo najdete na teh spletnih straneh. Lastniki spletnih strani in vsebine se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila in se lahko pojavijo, preden bomo imeli priložnost odstraniti povezavo, ki je morda neveljavna.

Upoštevajte tudi, da imajo druge spletne strani, ko zapustite spletno stran, drugačne Predpise o zasebnosti osebnih podatkov in Splošne pogoje, ki niso pod našim nadzorom. Preden se lotite kakršnega koli posla ali delite kakršne koli podatke, preverite Predpise o zasebnosti osebnih podatkov teh spletnih strani in njihove „Splošne pogoje“.

Soglasje

Z uporabo naše spletne strani soglašate z našo Izjavo o odgovornosti in se strinjate z njenimi pogoji.

Nadgradnja

Če posodobimo, popravljamo ali spremenimo ta dokument, bodo te spremembe vidno objavljene tukaj.