FAQ - Pogosta vprašanja in odgovori

Vlakna za zgostitev las: Gettik lasna vlakna

Ali bodo ljudje opazili, da uporabljam Gettik lasna vlakna za zgoščevanje las?

Gettikova lasna vlakna so neopazna. Torej, če jih boste uporabljali pravilno, boste zanje vedeli le vi. Nihče jih ne bo opazil, niti, če pogledajo vaše lasišče od blizu ali se dotaknejo vaših las.

Izdelki za nego las:

Kakšna nega proti izpadanju las je najbolj učinkovita?

Glede na izkušnje uporabnikov, profesionalne študije in njihove rezultate, se priporočajo naslednji tretmaji in nega las: a. kvaliteten šampon, ki ohranja zdravje lasišča b. lokalna raztopina na osnovi minoksidila c. zaviralci DHT (pri moških) d. transplantacija las Kombinacija tretmajev in izdelkov za nego je odvisna od stopnje izpadanja vaših las.

Kako dolgo traja, preden bodo vidni rezultati?

Z uporabo učinkovitih tretmajev se lahko prvi rezultati pojavijo že po 3-4 mesecih nenehnega zdravljenja. Zdravljenje izpadanja las je dolgotrajen postopek, med katerim lasje prehajajo skozi celoten lasni cikel. Ne glede na izdelke ali tretmaje, ki se jih boste posluževali, pa je zlato pravilo, da morate biti vedno potrpežljivi in dosledni.

Ali ni dovolj zgolj uporaba šampona za rast las?

Temu žal ni tako. Kvaliteten šampon je osnova, ni pa dovolj za samo zdravljenje. Šampon je nujen za vzdrževanje zdravega lasišča, odstranjevanje nečistoč in pripravo lasišča na nanos seruma / lokalne raztopine.

Kako dolgo moram uporabljati minoksidil?

Priporočamo nenehno uporabo minoksidila, brez prekinitve. Če zdravljenje prekinemo, se lahko lasje v 1-2 mesecih povrnejo v prvotno stanje.

Doživljenjska garancija:

Kako deluje doživljenjska garancija?

Če z našim izdelkom ali rezultati niste zadovoljni, ga lahko kadar koli vrnete (brez časovne omejitve), tudi če je embalaža prazna in ste izdelek porabili. Denar vam bomo vrnili v 7 dneh. Več informacij najdete tukaj <doživljenjska garancija>.

Tartalomjegyzék